• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Подано клопотання в Прокуратуру міста Київа

December 01, 2017

01 грудня 2017 року Громадською організацією «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» подано клопотання в прокуратуру міста Києва про представлення інтересів держави та територіальної громади міста Києва в суді в порядку частини 3 статті 23 Закону України «Про прокуратуру». Повний текст клопотання додається до даного посту.

Відтепер прокуратура має всі необхідні документи та юридичні підстави для звернення до суду з позовом, за результатами якого земля, передана у 2005 році в оренду ТОВ «Контактбудсервіс», має бути повернена громаді міста Києва.

Після Революції Гідності та інших знакових подій останніх років кияни мають підстави вірити у те, що прокуратура зможе неупереджено захистити інтереси суспільства та протистоятиме забудовнику «АРКАДА» (включно з його неофіційними девелоперськими структурами) у його цинічних намірах повністю знищити унікальне природне середовище безпосередньо прилегле до вже й так надщільної житлової забудови.

ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» закликає засоби масової інформації та журналістів ознайомитись з наданою у клопотанні інформацією, провести власні незалежні розслідування, а також взяти на контроль розгляд звернень громадян по даній проблематиці у відповідних державних інституціях.

Наразі вкотре звертаємось до всіх мешканців Києва з проханням максимально підтримувати своєю безпосередньою участю усі анонсовані акції та збори. Чим більше нас буде, тим більше шансів перемогти у цій благородній справі. Тільки єдиним фронтом ми зможемо захистити свої інтереси.

В свою чергу закликаємо забудовника «АРКАДА» не провокувати киян та негайно припинити будь-які будівельні роботи на території південних Осокорків з метою уникнення збитків та недопущення протиправних дій.

З текстом клопотання можна ознайомитися за посиланням.