• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Прес-конференція щодо питань збереження Екопарку Осокорки

December 03, 2021

⚠️Питання збереження довкілля дуже важливі для суспільства. Це не просто про квіточки і жабок, і навіть не про життя, це про ВИЖИВАННЯ. У світі наразі витрачаються мільярдні кошти, розробляються великі стратегічні програми, щоб зробити наші міста придатними для життя в умовах зміни клімату. І ні за яких обставин не можна допустити у цій сфері жодних профанацій, жодних маніпуляцій і жодних проектів «задля годиться».

💁🏻‍♂️💁‍♀️Давайте розберемося разом, що ж насправді означає для міста і киян, для українців #ЕкопаркОсокорки і як, втілюючи цей проект, держава і місто реально, а не на словах, може виконати зобов’язання по збереженню довкілля, які на себе взяли, програми, які прозробляють і фінансують.

Яка дійсна природоохоронна і рекреаційна цінність цієї території?

Що може відбутися, якщо ми її втратимо?

Дамо слово поважним гостям – справжнім фахівцям.

Всі наведені науковцями факти – це потужні аргументи для адвокації неповторної території Екопарку Осокорки.

‼️Ви тільки вдумайтеся у ці слова: «В Україні по Дніпру залишилося лише дві – ДВІ!!! – локації, де можуть перепочити птахи на своєму одвічному міграційному шляху – поблизу Полтави і у нас – у Екопарку Осокорки!

⁉️І знаходяться покидьки, які хочуть таку природну цінність знищити? Задля чого? Задля ще кількох десятків бетонних коробок, якими вже втиканий весь Київ, який скоро лише на старих листівках залишиться містом, що потопає у зелені.

Люди, схаменіться!

Слухаймо уважно, робімо висновки і діймо!


Оригінал новини – https://www.facebook.com/watch/?v=3140206369585397