• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Підсумки збору підписів за відставку голови екологічної комісії КМР Дениса Москаля

October 20, 2021

⚡️⚡️⚡️Ми сказали, що зробимо це, – і ми це зробили!

🔥За три тижні активістами та волонтерами зібрано більше 2000 тисяч живих підписів за виключення Дениса Москаля зі складу екологічної комісії Київради. Який повністю скомпрометував себе на цій посаді, втратив довіру та й, взагалі, відчуття реальності та зв’язку зі своїми виборцями!

❓Ви запитаєте, а чому дві тисячі підписів, адже вистачало і однієї? Ми зробили так, щоб мати абсолютну впевненість, що з підписами не пройде жодна маніпуляція (навіть якщо якусь частину з них, при перевірці, не захочуть визнати). А з іншого боку – показати що багато тисяч людей прагнуть справедливості, і хочуть бачити на цій посаді того, хто буде дійсно захищати довкілля столиці, а не прислужуватись злобудовникам, які захаращують місто висотками у незаконний спосіб.
📂Зараз ми закінчуємо оформлювати всю необхідну документацію, готуємо її до передачі в Київраду. А далі – справа за регламентною комісією та підтримкою проекту рішення в залі!

✔️Обіцяємо, що ми уважно простежимо за кожним кроком цього проекту рішення та за ПЕРСОНАЛЬНИМ голосуванням депутатів Київради. Побачимо хто з них не на словах, а на ділі переживає за місто та довкілля.

Не буде посіпака злобудовників керувати екологічною комісією, бо так вирішує громада!


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1687541874778490