• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Ініціатива забудовника щодо створення парку

June 13, 2023

‼️Зовсім недощавно військовими 10ї роти ТРО м. Києва була запропонова ідея створення військово-патріотичного тренувального центру на пісках.👀І одразу всі ми помітили, як забудовник в авральному режимі намагається перебити ініціативу зі створенням центру, розпочавши медійну кампанію з підтримки нібито облаштування парку з укриттям, там де цього не може бути (❗️)… бо територія, яка згадується у новинах – це САНІТАРНА ЗОНА АВАРІЙНОГО КОЛЕКТОРА, де будь-яке будівництво зараз просто неможливе!

❗️ По-друге, на значну територію, про яку говорять так звані «місцеві мешканці» (читай: забудовник) зараз взагалі заборонений доступ цивільних осіб… а фото, представлені в публікації – кількарічної давності.

⚠️ І, найголовніше, мова йде про стратегічний напрямок, про наміри забудувати Екопарк Осокорки, який обороняє підходи до 3х мостів і прикриває залізничне сполучення між правим і лівим берегами.

Всі ми вимагаємо, аби світ реагував на екологічні катастрофи в Україні. Але в той самий час київська влада планує віддати під забудову водно-болотні угіддя в самому серці столиці!
Давайте подумаємо, кому це може бути вигідно і в чиїх інтересах відбуваються подібні псевдопатріотичні акції?


Оригінал новини на нашій Facebook сторінці