• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Звіт щодо збору коштів для підтримки окремого стрілецького батальйону №66

July 25, 2022

Звітуємо щодо збору коштів для підтримки окремого стрілецького батальйону №66

Всього було зібрано 92 тис. 257грн. Дані по всім переказам (з затертими прізвищами) є в світлинах. Безготівкою за 72 тис. 165 грн. було придбано квадрокоптер Autel EVO Lite+ в максимальній комплектації — із додатковим акумуляторами і набором лопатей. Ця модель — справжня робоча конячка для виконання задач базової аеророзвідки, вона добре зарекомендувала себе у українських військових.

За кошти #КаякКаноеЦентр_Київ було придбано також зарядну станцію для автономного живлення коптера і усієї електроніки бійців і велику гермосумку, щоб тримати все обладнання сухим. А львівські волонтери через @Євгенія Мінаєва додали до цього комплекту три пари активних навушників.

Із зібраних на рахунок ГО коштів залишилось ~20 тис., які наші захисники просять переказати на буси, яких їм дуже і дуже бракує. Інформація про цей збір є одній із світлин (це все, що в нас є). Але просто так переказати гроші з рахунку ГО на картку фіз. особи ми не можемо, бо це буде порушенням з боку податкової. Зараз консультуємося, як це можна зробити законно. Вийде — чудово, ні — закриємо цю суму іншою закупівлею для потреб батальйону. В будь-якому випадку, за цю суму відзвітуємо трохи пізніше окремо.

Дякуємо всім, хто долучився до збору. Від бійців батальйону — велика подяка!

P.S. Як вже писали, батальйону конче потрібні буси. Хто може долучитися до цього збору, інформація є в світлині.


Оригінал новини у нас в Facebook – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/pfbid0387NMghMwCCYsCbtArZGyDRW4xFR6WCMGMx65VhgU75XewUTBoSoFYxrN6B32cKHel