• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Столиця Груп відновила незаконне будівництво біля озера Небреж

July 15, 2022

Ані мінні перешкоди (виставлені ЗСУ проти ворога), ані безпека водіїв, ані стратегічна безпека столиці – ніщо не може стати на шляху забудовників, які вирішили знищити Екопарк Осокорки, а разом із тим – стратегічний оборонний плацдарм боліт розміром 5х10км. Щоб відкрити ворогові шлях до взяття столиці!

Просто зараз почався масовий рух бетоновозів на скандальне незаконне будівництво т.зв. ЖК “Н2О” (колишня “патріотика на озерах”) в Дарницькому районі столиці. Попри всі показово виставлені блокпости, попри тотальну заборону заходити і навіть НАБЛИЖАТИСЯ туди цивільним особам, бетоновозам дали “зелене світло”!

Увесь цей процес організований Дарницькою РДА і КМДА в інтересах забудовника Столиця Груп (Влади Молчанової), чиї інтереси лобіює в Київраді…. Москаль… той що Денис, депутат КМР і (як це не дивно), голова екологічної комісії КМР.

Всі ці події дуже нагадують здачу зрадниками півдня України і розмінування чи то створення коридору з Криму для вільного проходу ворожої техніки під різними дуже позитивними приводами!

Так само, просто зараз, створено коридор для вільного проходу техніки в місто в обхід всіх блокпостів, які виставлені довкола Києва… зі сторони де ніхто не чекає ворога, бо всі впевнені що “там заміновано”… то що, танконебезпечний напрямок вже розміновано!? чи він перестав бути небезпечним? якраз перед анонсованим ворогом черговим масованим наступом…

P.S. ми свідомо не вказуємо кудою саме їдуть бетоновози.

P.S.-2. ГО “Екопарк Осокорки” звернулося до київської влади з проханням надати розяснення чому людям заборонено відвідувати територію біля озер? На що ми отримали доволі розпливчату відповідь, втім, з якої випливає що там – заміновано (??) на випадок прориву ворога на цьому напрямку!?

…Чи вже ні?


Оригінал цієї новини на нашій Facebook-сторінці