• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

“Злив” справи в Верховному суді щодо незаконного подовження договору оренди

December 22, 2021

🔴 21 грудня 2021 р. в Верховному Суді стався технічний “злив” справи щодо незаконного подовження договору оренди на 15 років на земельну ділянку в 90 га із боржником і банкрутом ТОВ “Контактбудсервіс”, який винен місту понад чверть мільярда гривень💰💰💰!!!

❗️Це відбулося через позицію голови КМДА Віталія Кличка – очільника міста і за сумісністю головного лобіста забудовника Столиця Груп.

✖️Суд закрив розгляд справи з технічних підстав (з підстав, що нібито особа, яка підписала касаційну скаргу, не мала права цього робити). Однак пояснити свою позицію представники Київської міської ради не змогли, бо НЕ БУЛИ ПРИСУТНІ (❗️) на засіданні суду з невідомих громадськості причин.

🔙 Нагадаємо, що минулої осені, закінчилися договори оренди земельних ділянок, укладені між ТОВ “Контактбудсервіс” і Київрадою. Підстав подовжувати ці договори не було, тож ТОВ “Контактбудсервіс” пішло в суд, і через відверте підігрування з боку керівництва міста вчора в Верховному суді виграло справу по ділянці в 90 га.

🌳 Це та ділянка, яка охоплює озеро Небреж і значну частину лісу за ним. Вона – найбільша із 5-ти ділянок, загальна площа яких складає 176 га, і які є складовою частиною Екопарку Осокорки. ☘️ І саме ця ділянка передбачається концепцією Екопарку Осокорки, як МІСЬКИЙ ПАРК для всіх киян, щоб утворити буфер між великим напливом людей і цінною заповідною територією заплавних луків.

Після оприлюднення резолютивної частини рішення суду зможемо дати більш детальне пояснення того, що сталося.
Наша боротьба триває. Це прикрий випадок, який тільки підтверджує наскільки корумпована наша держава.

⚖️Якщо на безперечні докази беззаконня зі сторони забудовника Верховний суд при всьому бажанні не може закрити очі, то знаходить спірні технічні закавики, щоб нас із вами – Громаду – ошукати! Хай всі, хто тішиться цією безсовісною “перемогою” у великих лапках, не забувають, що справедливість вона така – завжди рано чи пізно наздоганяє своїх кривдників!

✔️Те, що ця справа буде “злита”, ми знали наперед. Цікаво було тільки дізнатися, яким чином, щоб знати, як діяти далі. Тепер знаємо – і йдемо далі!

Хто з нами – долучайтеся! Кияни виборять свій Екопарк Осокорки!

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔝Update
Щойно стало відомо, що по вже відпрацьованій схемі в Верховному суді була ‘злита’ справа по оскарженню оренди ще по одній ділянці Екопарку. А саме по ділянці площею ~21га, яка розташована на кордоні з областю.


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1733669506832393