• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Про сьогоднішнє НЕголосування у Київраді

December 09, 2021

Друзі, коротко про сьогоднішнє неголосування у Київраді.

⏺ Проект рішення НЕ ЗАХИЩАТИ ІНТЕРЕСИ КИЯН у Верховному суді і злочинно забудувати #ЕкопаркОсокорки сьогодні до сесійної зали не потрапив.

🤦🏻‍♂️🤦‍♀️Автори ганебного проекту і лобісти забудови так поспішали, що, як завжди, забули про правову сторону – необхідність погодження на регламентній комісії.

♨️Регламентна комісія засідала у терміновому порядку і під лайки і погрози представників певної групи довірителів Аркади вирішила створити робочу групу, яка має вивчити відповідність запропонованого проекту рішення регламентним вимогам.

Наступне засідання регламентної комісії і робочої групи пройде 15 грудня о 15 годині.

🙋‍♀️🙋🏻‍♂️Окрім членів регламентної комісії на засідання 15 грудня запрошені по одному представникові від кожної фракції і по 5 осіб від довірителів Аркади і ГО «Екопарк Осокорки».

Цікаво, що ГО «Екопарк Осокорки» при цьому у складі лише 5 осіб має відстояти і всю екоспільноту міста і всіх мешканців Києва, тобто всіх вас, для яких забудова Екопарку Осокорки обернеться справжньою екологічною і інфраструктурною катастрофою.

💁🏻‍♂️💁‍♀️Нагадуємо, що у активних киян є багато шляхів, як відстояти свій Екопарк Осокорки! І ніхто його забудовникам, якими б групами «постраждалих» вони не прикривалися, не віддасть.

‼️Тому 10-го грудня всі виходимо на мітинг до прокуратури міста Києва.
Подробиці події: https://www.facebook.com/events/450604409744633/
А також готуємося до наступних тисяч засідань, голосувань, судів тощо тощо тощо.

⚠️Кожного із вас просимо:
– прийти на мітинг 10 грудня
– звернутися до вашого депутата не голосувати за злочинний проект рішення 08\231-4403\ПР від 07.12.21, який заперечує інтересам всіх киян!


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1724423967756947