• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

ZN.UA – Київрада хоче повністю передати зелену зону екопарку Осокорки під забудову – проєкт рішення

December 08, 2021

Будуватиме “Столиця”, яка є головним спонсором “Батьківщини”.

Київрада планує повністю передати “Екопарк Осокорки” під забудову. Вже опублікований проєкт рішення, що змушує КМДА відмовитися від усіх судових скарг щодо земель екологічного парку.

Секретар постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Євгенія Кулеба каже, що ймовірно, 9 грудня в порядку денному буде проєкт рішення. Вона впевнена, що він практично легітимізує забудову екопарку “Осокорки”.

За інформацією джерел ZN.UA у Київраді, за командою Віталія Кличка розгляд питання перенесли на 16 число. Проте 21 грудня відбудеться суд і часу у київської влади немає. Йдеться про проєкт компанії “Столиця” (Stolitsa Group) Влади Молчанової (головного спонсора “Батьківщини”). Вона працює у тандемі з головою екологічної комісії – Денисом Москалем, який і збирав підписи під забудову екопарку. Така іронія. За нашою інформацією, понад 30 громадських організацій Києва ініціюватимуть усунення Москаля від керівництва комісією через прямий конфлікт інтересів.

Читати далі в першоджерелі – https://zn.ua/ukr/WORLD/kijivrada-khoche-povnistju-peredati-zelenu-zonu-ekoparku-osokorki-pid-zabudovu.html