• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Хмарочос – Київрада може «пробачити» забудовнику екопарку Осокорки 200 млн боргу — та відновити будівництво

December 07, 2021

У Київраді можуть остаточно віддати Екопарк Осокорки під забудову. Цього четверга, дев’ятого грудня, депутати голосуватимуть за відмову від спорів щодо продовження договорів оренди землі, що означає розблокування будівництва.

У проєкті рішення, за яке голосуватимуть депутати, йдеться, що КМДА та її структурні підрозділи мають вжити заходів з метою добудови житлових комплексів «Еврика», «Патріотика на озерах» та «Патріотика». Проголосувавши за, депутати відмовляться від касаційних скарг, визнають позовні вимоги та апеляційні скарги стосовно оренди землі.

На минулому тижні об’єднаний актив інвесторів Аркади зустрівся з мером Віталієм Кличком та його заступником Володимиром Бондаренком. Вони запевнили інвесторів, що «залишаються надійними партнерами та повністю поділяють позицію щодо важливості якомога швидшого початку будівництва». На відео, записаному для інвесторів, Кличко запевняє, що «будівельна техніка скоро вийде на будмайданчики».

Читати далі в першоджерелі – https://hmarochos.kiev.ua/2021/12/07/kyyivrada-mozhe-probachyty-zabudovnyku-ekoparku-osokorky-200-mln-borgu-ta-vidnovyty-budivnycztvo/