• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Пам’яті Максима Стравінського

November 19, 2021

Друзі, останніми днями у пресі та соціальних медіа було багато публікацій про Максима Стравінського та про проект, в який він вкладав свою енергію, душу та серце – Екопарк Осокорки, багато коментарів та згадок, слів вдячності і визнання здобутків.

Вчора ми попрощались з нашим другом… Панахида відбулась на центральному цвинтарі міста і за висловами його працівників і священика – вони не пригадують, коли востаннє бачили так багато людей.

Ми щиро дякуємо кожному, хто згадав Макса, хто прийшов попрощатись з ним – це не просто віддана шана, це свідчення того, що ви поділяєте ідеї та цінності, які сповідував Макс, поважаєте його внесок і жертву, яку він приніс для їхнього втілення!

У ваших коментарях і дописах, окрім невимовного жалю та смутку, основною думкою було те, що справу Макса, створення Екопарку Осокорки, обов’язково треба довести до кінця. Що саме це буде найкращим засвідченням шани до нього і увічненням його пам’яті. Ми з вами абсолютно погоджуємося та закликаємо усіх – для реалізації цієї мети нам потрібна дуже дієва підтримка кожного з вас!

Зараз потрібна не тільки підтримка всієї громади, а особисте бажання кожного довести справу Макса до успішного кінця. Усі, хто поділяє його цінності, хто здатен зрозуміти значимість і висоту, естетику і красу ідеї створення Екопарку Осокорки – не словами, а діями, тепер повинні об’єднатися. Ми розраховуємо на кожного з Вас, на ваші конкретні дії. А попереду ще багато роботи, тож давайте гуртуватися і лупати цю скелю разом!

Ще одна ідея, яка пролунала звідусіль, це пропозиція назвати майбутній парк іменем його сподвижника – «Екопарк Осокорки імені Максима Стравінського». Ми однозначно підтримуємо цю пропозицію, бо усі знають який неоціненний вклад він зробив у цю справу, яку високу планку задав Максим та яку значну роль зіграв. Тому давайте разом створювати «Екопарк Осокорки імені Максима Стравінського» – щоб бути гідними послідовниками, які реалізують його мрію!


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1709980539201290