• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Максим Стравінський перейшов у інші світи

November 16, 2021

Друзі, у нас велике горе – перейшов у інші світи наш незрівнянний, неповторний Максим Стравінський. Немає тих слів, якими ми б могли висловити всю глибину нашого співчуття Максимовій вірній і відданій дружині Ользі і його рідним. Нам дуже боляче усвідомлювати, що це останні слова, які ми можемо висловити своєму другові.

Максику, своєю глибиною розуміння ідеї Екопарку Осокорки ти вчив нас літати. Коли ми застрягали у метушні тисяч задач, саме ти не давав нам забути, якою світлою і чистою, потужною і величною є наша ідея. Саме ти дотепними прикладами і вагомими аргументами підносив нашу свідомість над рутиною сьогодення. Саме ти був прикладом того, як не зважати на все мілке і тимчасове, нице і жалюгідне, яке намагається спаплюжити і саму ідею Екопарку Осокорки і його команду. Саме ти був і залишаєшся нашим натхненником і нашою душею.

Ми вдячні за кожен день, кожну годину, проведену з тобою. Ми вдячні долі, що вона подарувала нам таку чудову можливість знати тебе, творити з тобою, вершити з тобою.

Ми знаємо, що попри тяжку хворобу, ти щодня, щохвилини вболівав за Екопарк, віддавав йому всі свої останні сили. Ми ніколи вже не зможемо забути той втомлений і знесилений, але все одно, як завжди, впевнений і рішучий голос, який ми чули на останніх наших зустрічах, яким ти намагався підтримувати високу планку нашої свідомості.

І ми хочемо тебе запевнити, що твої зусилля не були марними. Ми не зупиняємося, ми йдемо далі. Тепер ще рішучіше, ніж раніше! Ми знаємо, ти з нами, ти зі своїм улюбленим Києвом.

Друзі, ми знаємо, що Максим був відомий великій кількості активних, чудових людей нашого міста та країни.

Прощання з Максимом відбудеться 18 листопада об 11.30, вул. Байкова 16, Київський крематорій.

Підтримати рідних Максима: картка 4441114454272848 (дружина Ольга Паржицька)

—————————————–

https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1707611059438238