• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Толока 16го жовтня

November 15, 2021

🧹16 жовтня під час 4-денних святкових вихідних відбулась вже традиційна осіння толока.

💁🏻‍♀️💁🏻‍♂️Зважаючи, що ці довгі вихідні мають також і районні комунальні підприємства і підрозділи, ми завчасно зустрілись і обговорили з їх керівництвом алгоритм вивозу сміття після толоки та питання, викладенні в наших попередніх зверненнях щодо необхідності ліквідації стихійного навалу сміття поблизу спуску з вул.С.Русової та подібних осередків вздовж вул.Колекторної.

🍂Осінь – “гаряча” пора у комунальних служб, графік робіт щільний, тому назбиране нами на толоці сміття чекало на вивіз майже тиждень, а деякі купи мішків таки залишились й після нього чекати вже наступного вивозу.

Минулої суботи, зібравшись гуртом, екопарківська громада влаштувала міні -рейд по лісу й лукам, прибираючи те, що не помітили на толоці, чи ховало листя. Потім перевезли всі сміттеві мішки, шини до стихійного навалу біля плит, бо ми мали вже підтвердженну домовленність про його ліквідацію найближчими днями. Скільки встигли попакували й там та позносили шини.

🚚У вівторок 9 листопада співробітники КП УЗН Дарницького району м. Києва вивезли всі спаковані мішки і окремо навіть шини (з якими завжди все не просто). Дякуємо за організацію цього вивозу УЗН і Олені Горбенко!

👷🏻‍♀️👷🏼‍♂️А вчора до прибирання цього смітника та вул.Колекторної долучилася й підрядна організація з технікою, яка виграла тендер на ці роботи, як повідомила Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація.

🙋🏻‍♂️🙋‍♀️Ми всі з визначеним завданням на цю толоку впорались. І ще раз дякуємо невтомній й вмотивованній громаді Екопарку Осокорки за чистий ліс, чисті луки й узбережжя озер🌾🌳🌿.
📷І ми з величезним задоволенням викладаємо фото з толоки, які зробив фотограф на толоці. Вони суперові!
Всі фото з толоки є за посиланням: https://fex.net/ru/s/4ra4a6p

І просимо всіх: жодної толерантності до сміттярів, не мовчимо, спілкуємось, пояснюємо. І далі робимо цей світ кращим.


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1706794939519850