• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Інтерв’ю голови екокомісії КМР Дениса Москаля журналістам Deutsche Welle

October 12, 2021

🔝 Дякуємо журналістам Deutsche Welle, які змогли зафіксувати на камеру захмарний цинізм Дениса Москаля, який досиджує останні дні у кріслі голови комісії з питань екологічної політики Київської міської ради. 🤦‍♂️🤦‍♀️ Однак на популізмі та цинічності багато українських політиків зробили собі шалену кар’єру, тож у пана Москаля є перспективи дорости до вищих посад.

🗣 «Екопарк Осокорки вже створений, ніхто там нічого не забирав і не відміняв», – стверджує Денис Москаль. Серйозно🤷‍♀️🤷‍♂️? У якій ділянці мозку ви його собі створили? Вам вистачає совісті таке говорити? Але до фактів, залишимо емоції на потім.

💁‍♀️💁‍♂️ Просто розкажіть – а як ваша заява корелюється з ось цим повідомленням: https://bit.ly/2X1uh98? ❗ Ваші боси з Stolitsa Group продовжують прокладати дорогу від кінця проспекту Петра Григоренка навколо озера Небреж. Ця дорога здебільшого проходить поза межами кадастрової ділянки, яка перебуває у забудовника в оренді, тобто дозволу на такі роботи не може бути в принципі. Але щойно з’являються біля працюючих бульдозерів місцеві мешканці та поліція – вони відразу втікають. Їм, мабуть, стає соромно, бо згадують ваші слова: тут уже створений Екопарк Осокорки!

⁉️ На наш запит 20 квітня цього року, щодо створення нових об’єктів природно-заповідного фонду на заплавних луках Осокорків, ви теж не відповіли досі – за тієї ж причини? Екопарк Осокорки вже створений, яких ще вам заповідників треба, так? Хоча нам, насправді, потрібна та важлива не ваша відповідь, а винесення проекту рішення на голосування екологічної комісії. Що ви і повинні були зробити, але досі ігноруєте. Тому ви не тільки не маєте права очолювати цей колегіальний орган, але й перебувати там у якості члена комісії!

📝 Ми продовжуємо збирати підписи на підтримку місцевої ініціативи, щодо звільнення Дениса Москаля з посади та виключення його зі складу екокомісії Київської міської ради. Нам потрібен справжній реальний Екопарк Осокорки, а не той міфічний, який собі надумав посіпака забудовників. Який нищить всі ініціативи громади та екологів. Який посміхається з екранів та розповідає про те, як «космічні кораблі борознять великий театр», а сам тишком-нишком виконує забаганки Stolitsa Group.


Оригінал новини – https://www.facebook.com/watch/?v=550718602694128