• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Толока в Екопарку Осокорки 16го жовтня!

October 09, 2021

Друзі, непомітно настав жовтень – пора провести велику осінню толоку!

🙋‍♀️🙋‍♂️ Ми запрошуємо усіх прийти і допомогти з прибиранням території Екопарку Осокорки. Беріть друзів, долучайте знайомих – разом зробимо більше!

📅 Дата: 16 жовтня, субота.

🕘 Час збору: на 9:00 ранку, орієнтовно до 12:00.

⛳️ Збір за плитами на спуску через вул. Колекторну з вул. С.Русової. Або вже далі, на розвилці перед лісом. (див. на плані «місце зустрічі 1» і «місце зустрічі 2»).

🧹 Прибирання можна, і потрібно, поєднати із прогулянкою осіннім Екопарком Осокорки, якій вже потрохи вбирається у жовто-червоні фарби і виглядає просто неймовірно🍂!

👨‍🌾👩‍🌾 Для допомоги у прибиранні фронтальних до міста частин Екопарку Осокорки ми залучаємо комунальників. Тому на північному і західному берегах озера Небреж має працювати КП «Плесо

🦸‍♀️🦸‍♂️ Територія за розвилкою доріг, що перед лісом, як завжди, буде виключно за волонтерами.

🚛 Вивіз сміття відбудеться вже 23 жовтня силами Дарницького Благоустрою. В цей же день вони повинні прибрати стихійні звалища на сумнозвісний вул. Колекторній: одне біля плит під будівельним парканом, ще одне – під опорою ЛЕП.

🙌 Щодо організації і проведення толоки, то тут все відпрацьовано до дрібниць і буде, як завжди. Мішки, рукавички та інструктаж (за потреби) можна буде отримати (із дотриманням карантинних вимог і соціальної дистанції) з 9:00 до 12:00 ранку внизу на плитах в кінці вул. С. Русової.

ℹ️ Мішки зі сміттям потрібно залишати вздовж основних доріг, якщо це можливо. Якщо ні, то про розташування мішків потрібно повідомити організаторам, яких можна буде знайти в точках видачі рукавичок та іншого реманенту. Повідомити про зібрані мішки в стороні від основних доріг, позначених на плані, треба ОБОВ’ЯЗКОВО. Бо це є давня проблема із забутими мішками.

📣 Розкажіть про цю акцію своїм друзям і знайомим, поширте інформацію на сторінках соцмереж. Знайдіть кілька годин часу на прибирання-прогулянку осіннім Екопарком Осокорки, воно того варте!
До зустрічі на толоці!


Оригінал новини – https://www.facebook.com/events/248999033829186/