• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Прокладання забудовником дороги навколо озера Небреж

October 09, 2021

🔺Забудовник Столиця Груп прокладає дорогу від кінця проспекту Петра Григоренка навколо озера Небреж. І вчора грейдер працював вже в лісі — далеко за перешийком між озерами Небреж і Тягле. При спробі його затримати до приїзду поліції він одразу припинив роботи і поїхав назад в бік вул. Колекторної.

‼Ця дорога здебільшого проходить поза межами кадастрової ділянки (0008), яка перебуває у забудовника в оренді і на яку є дозвіл на будівництво. Дозволів на ці роботи у них немає і не може бути в принципі! Це абсолютне свавілля, тим більше, що вже відкрите відповідне провадження .
Сьогодні із цим питанням ми були у Дарницькому управлінні поліції, і мали плідну розмову із виконавцем по цьому провадженню. Всі необхідні матеріали ми надали, порозуміння є, і тепер справа має рухатися швидше. І свавілля із дорогою навколо Небрежа буде зупинене.

⚠Якщо ви побачили роботу техніки за озером Небреж, будь ласка, викликайте поліцію! Оператору 102 потрібно повідомити, що відбувається робота важкої техніки без дозвільних документів. Після того, як приїде екіпаж патрульної поліції, ви маєте повідомити, що техніка працює поза межами ділянки, де є дозвіл на такі роботи.

Про випадок повідомте і нам, будь ласка, в особисті в FB або на пошту ecopark.osokorky@gmail.com


 

Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1678216695711008