• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Щодо збору підписів за відставку голови екокомісії КМР Дениса Москаля

October 07, 2021

✔Як вже повідомлялося, 23 вересня ГО “Екопарк Осокорки” зареєструвала повідомлення про початок збору підписів на підтримку місцевої ініціативи, щодо звільнення Дениса Москаля з посади та виключення його зі складу екокомісії Київської міської ради.

📝На збір дається один місяць, але ми не будемо розтягувати це задоволення – хочемо швидше зібрати підписи. Не можна дозволити посіпаці забудовника знущатися над довкіллям нашого Києва навіть на день довше!

‼Просимо приєднатись до цієї ініціативи, якщо у когось є можливість назбирати 10+ підписів – це зробити дуже просто!

➡Роздрукуйте цей бланк у необхідній вам кількості, як правильно його заповнити – показано на картинці до цього посту.

❗Будьте уважні, неправильно заповнений рядок не буде зарахований, кожен підписант має особисто і правильно вказати свої дані.

📩Якщо будуть питання, або ви вже зібрали певну кількість підписів, – напишіть нам на пошту ecopark.osokorky@gmail.com, або в особисті повідомлення. Ми допоможемо вам організувати цю ініціативу та домовимось, як забрати вже заповнені бланки!

🙋‍♀️🙋‍♂️Також ми періодично збираємо підписи на певних локаціях у місті. Цих вихідних, 9 та 10 жовтня, ми будемо збирати підписи в Парку партизанської слави, біля входу в Ботанічний сад ім. Гришка та в Голосіївському парку.

Приходьте, долучайтесь до акції – ми повинні захистити наше місто!

Якщо ви, або ваші друзі журналісти, можуть допомогти інформаційною підтримкою цієї ініціативи, написанням постів та статей для ЗМІ, – це теж дуже хороша допомога!


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1677412509124760