• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Незаконні роботи по облаштуванню дороги навколо озера Небреж

September 24, 2021

🚨Забудовник “Столиця Груп”, яка оголосила про свій вихід з Меморандуму із постраждалими довірителями Аркади, формально вивела якусь техніку з будівельного майданчика ПНО, але по факту – роботи не припинила.

ℹ️Нагадаємо, що ”Столиця Груп” перекупила (фактично – віджала?) корпоративні права орендаря землі у ТОВ “Контактбудсервіс”, але тепер намагається позбутися іншого тягаря – зобов’язань перед довірителями Аркади. ❗️Проте підготовчі роботи на будівельних майданчиках не зупиняються ні на день!

‼️Про це свідчить наступне: вони почали прокладати капітальну дорогу (із підсипкою піском та колотим бетоном) вздовж пісків, та вже вийшли до перешийку озера Небреж і Тягле. Роботи велися буквально у прибережно-захисній смузі озер, із порушенням кордонів території із природо-заповідним статусом – ландшафтного заказника “Озеро Тягле”. ⛔️Це відверте свавілля, жодних дозволів на це у них немає і не може бути!

📑Ми підготували заяву в поліцію та відповідні звернення до державних органів, сподіваємося на швидку і адекватну реакцію.


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1667984140067597