• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Як ми підтримуємо чистоту в Екопарку Осокорки

August 07, 2021

🌳 🌿Автентичне поєднання лісу, чистих озер та луків – є дійсно унікальним явищем для будь-якого мегаполісу, а розташування «Екопарку Осокорки» вже дозволяє усім городянам відпочивати посеред тиші, дихати свіжим повітрям у будь-який зручний час. Кількість людей, що відвідує ці місцини, дуже велика. Та на жаль не усі відпочивальники залишають за собою чистими галявини та береги озер.

🙋‍♂️ 🙋‍♀️ Тому захист територій «Екопарку Осокорки» – це ще й підтримання елементарного порядку. Ці території ще не набули офіційного статусу об’єктів природно-заповідного фонду, тому наші активісти піклуються про їх чистоту самотужки. Хоча місцеві жителі вже розуміють важливість нашої роботи і періодично долучаються до наших акцій.

🚮Минулого року, в умовах карантину, ми віднайшли для себе зручний формат локальних толок – на яких постійно прибираємо між традиційними великими. Ці прибирання починаються з самого ранку (приблизно 6-00), ми працюємо півтори-дві години, а далі розбігаємось по своїх роботах і справах. Долучитись до таких толок може кожен! А якщо не виходить, то ви можете допомогти дистанційно – перерахувавши кошти для сплати послуг за вивезення зібраного сміття.

Ми прагнемо мати чистий природній простір, ми маємо силу робити цей світ кращим, а тому будемо збиратися знову й знову. Приєднуйтесь до нашого руху – важлива допомога кожного з вас!

 


Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1632215550311123