• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Пікет під посольством Литовської республіки в Україні

April 01, 2021

🔴 Сьогодні, не зважаючи на 01 квітня, прихильники Екопарку Осокорки мали дуже серйозну справу. Ми вирушили до Lietuvos ambasada Ukrainoje / Посольство Литви в Українi
Посольство Литовської Республіки В Українi. Ми поважаємо і надзвичайно високо цінуємо підтримку, яку надає Литовська Республіка Україні на міжнародній арені, але, разом з тим, змушені звернути увагу Високодостойного посла на загрози, що виникають із безвідповідальної діяльності великого литовського бізнесу в Україні.

‼️ На превеликий жаль, ми змушені констатувати, що деякі литовські компанії, які ведуть свій бізнес в Україні своїми діями завдають великої і непоправної шкоди унікальним природним комплексам в місті Києві, а заразом і іміджу своєї країни, цинічно нехтуючи основоположними цінностями, на яких будується європейська спільнота. Зокрема, приймають безпосередню участь у незаконних намаганнях знищити і забудувати Екопарк Осокорки.

⚫️ Ми маємо факт чергових спроб забудовників (зареєстрованих в Литовській Республіці і контрольованих громадянами Литовської Республіки в особі групи компаній Stolitsa Group
, знищити майже 500 га цінної природньої території, знищити і забудувати унікальні озера і заливні луки, які в Європі вважаються унікальним оселищем і підлягають захисту в пріоритетному порядку.

Ми певні, що сповідуючи спільні європейські цінності та ідеали, переслідуючи спільні цілі з метою збереження довколишнього природного середовища, пан Посол звернеться до своїх співгромадян – власників бізнесу про недопустимість таких дій в Україні.

👥 Однак, забудовники не були б забудовниками, якби не стягнути під посольство ватагу своїх посіпак з динаміками, футбольними дудками, і обурених довірителів банку Аркада, які до території Екопарку мають відношення трохи менше ніж ніякого. Маніпулятори, які свого часу відстоювали інтереси шахраїв з банку Аркада, а зараз з таким же завзяттям обслуговують інтереси скандального забудовника “Stolitsa Group”. Вони намагалися перетворити мирну акцію на фарс.. з криками “нам потрібні наші квартири!”, вдаючись до особистих образ, намагалися перешкоджати спілкуванню представників Екопарку з аташе посольства, який вийшов, щоб прийняти від нас Лист-звернення з нашими художніми календарями.

Вкотре, дякуємо за постійну, всебічну підтримку проекту створення Екопарк Осокорки, політичним партіям ПП “Національний Корпус” і ВО “Свобода” Київ.

Відео з події – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/videos/470857287390914

Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1538634343002578