• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Екопарк Осокорки під загрозою!

March 30, 2021

🔴 Друзі, Екопарк Осокорки під загрозою!
Цими днями ми тримаємо оборону від атаки забудовника. З 25 березня самоскиди під’їжджають до озера Небреж, щоб засипати прибережно-захисну смугу будівельним сміттям. ❗️ По факту бачимо початок підготовки будмайданчика і засипки озера Небреж.
Настав час об’єднуватися і боронити те суттєве і справді вартісне, що потребує підтримки – простір, в якому жити вам і вашим родинам, вашим друзям і близьким, молодому поколінню і, загалом, суспільству.

Саме від вас залежить, яким бути місту, району, наскільки чистим тут буде повітря, наскільки охайним стане ваш простір, наскільки здоровими виростуть діти. Зрештою, наскільки здоровим буде суспільство – це теж питання і вашого особистого вибору і відповідальності.

Долучайтеся до заходів по збереженню Екопарку Осокорки! Ваш ціннісний вибір дуже важливий

🔵 1.04.2021 11:00 – Мирний пікет під Литовським посольством. Адже кінцевими бенефіціарними власниками компанії-забудовника, яка веде загарбницькі дії відносно Екопарку Осокорки, є громадяни Литовської Республіки. Важко уявити, щоб у Литві, можна було так безперешкодно засипати будівельним сміттям унікальні озера та водно-болотні угіддя, знищувати останню рекреаційну зону для понад 500 тис населення. Пікетом ми маємо привернути увагу посла Литви до цієї кричущої ситуації. Сподіваємося, що пан посол знайде необхідні слова з метою донесення до представників крупного литовського бізнесу в Україні про абсолютну недопустимість зазначених дій, спрямованих на знищення довкілля в нашій країні.
Підходьте! Підтримуйте!

🔵 2.04.2021 14:00 – Розширений брифінг в ІнА “Українські Новини”. Тут ми розкажемо про численні маніпуляції забудовника і чиновників, щоб отримати комунальну власність – землі Екопарку Осокорки. А також розповімо про підписаний між ГО «Екопарк Осокорки» і ПП «Національний Корпус» Меморандум про партнерство і співпрацю. Відтепер осокорківські луки і озера мають потужного захисника. Адже питання захисту довкілля – це питання надполітичного і глобального рівня. Метою Меморандуму є взаємодія та координація діяльності, спрямована на реалізацію ідеї створення Екопарку Осокорки.
Трохи пізніше ми створимо подію у фейсбук і надамо посилання на трансляцію.
Підключайтеся, слухайте, задавайте питання!

🔵 3.04.2021 12:00 – Великий інформаційний мітинг у пісках.
Приходьте обов’язково і кличте друзів! Ми маємо показати, яка велика кількість людей підтримує Екопарк Осокорки! Разом підпишемо звернення до Президента України та поговоримо про останні події.

Наприкінці, за бажанням, залишайтеся на толоку. Приберемося і підготуємо простір біля озер до прийдешнього теплого сезону.

Якщо Ви небайдужі до майбутнього південних Осокорків та міста Києва загалом, долучайтеся до вказаних заходів. Ваша підтримка надзвичайно важлива! Тільки разом ми зможемо зупинити варварську забудову та відстояти свої права на комфортні умови проживання у місті.

Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1537599903106022