• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Захід у «Скандинавської гімназії» до Всесвітнього дня водно-болотних угідь

February 02, 2021

Саме такі ініціативи захоплюють! Просто прекрасний екологічний захід підготували і провели учні «Скандинавської гімназії» до Всесвітнього дня водно-болотних угідь спільно з Екопарком «Осокорки», тим самим підтримавши глобальний рух на захист цих важливих природних середовищ. Між іншим, 10% усіх подій, приурочених цьому дню, відбулось саме в Україні. І відрадно, що саме освітній заклад з Осокорків став одним із найактивніших учасників цієї програми.

Проведений захід став результатом співпраці найвищого ґатунку старшого покоління активних членів Громади міста із підростаючим поколінням. Він має на меті виховання еко-свідомої молоді з цінностями сталого розвитку. Саме ці завдання лягли в основу меморандуму, підписаного між ГО «Екопарк Осокорки» та керівництвом «Скандинавської гімназії».

Вже за кілька років ці діти будуть дорослими, стануть активними членами громади, якість життя котрої залежатиме і від нашого теперішнього господарювання. Яким буде наш вклад? Турбота чи споживацтво? Знищити чи зберегти? Задумайтесь…

Чудові слова промовив колись відомий український співак: «Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни…»

Відео заходу – https://www.facebook.com/natasha.boganets/videos/3808026259263421

Захід на сайті World Wetland Day: https://www.worldwetlandsday.org/display-event?p_p_id=eventDisplay&redirect=https%3A%2F%2Fwww.worldwetlandsday.org%2Fevents&eventEntryId=807135