• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Розшукується негідник!

September 28, 2020

Друзі, потрібна Ваша допомога!

Ми із Вами докладаємо неймовірних зусиль, щоб наш ліс, озера, луки були чистими і приємними для відпочинку. Щоб нічого не псувало нам настрій, коли око хоче милуватися мальовничими краєвидами нашого екопарку, а душа розчинитися у природі навколо.

Ви знаєте, як старанно і ретельно ми прибрали в чергове наш улюблений природній простір на останній толоці до Всесвітнього дня прибирання. Ви знаєте, що багато із Вас під час прогулянок завжди мають при собі мішечок для якоїсь бляшанки-папірця, які можуть трапитися на дорозі, щоб підтримувати територію у порядку, природу у її первісному вигляді, а наш із Вами настрій у доброму гуморі.

Але є покидьки, яким начхати і на природу, і на нас!

Просто посеред чистих просторих луків 24.09.20 якесь людське непорозуміння вивернуло нам із Вами перед носом цілу купу будівельного і побутового сміття!

Як відомо, непокаране зло множиться! І воно таки множиться! Бо не встигли ми організуватися, щоб прибрати першу купу, а вже на наступний день біля неї з’явилася ще одна!
‼ УВАГА! ‼
🔻МИ ПРОСИМО КОЖНОГО ІЗ ВАС ПРО ДОПОМОГУ ЗНАЙТИ НЕГІДНИКА, ЯКИЙ ВИКИНУВ СМІТТЯ!
🔻МОЖЛИВО, ХТОСЬ ІЗ ВАС ВПІЗНАЄ СВОЄ СМІТТЯ, ДЛЯ ВИВОЗУ ЯКОГО НАЙНЯВ ПІДРЯДНИКА І НАВІТЬ НЕ ПІДОЗРЮЄ, ЩО ЙОГО ВИВЕЗЛИ ЗАМІСТЬ ПОЛІГОНУ ПРОСТО ПОРЯД.
🔻МОЖЛИВО, ХТОСЬ БАЧИВ, ЯК 24.09.20 І 25.09.20 У СУСІДІВ ВАНТАЖИЛИ СМІТТЯ.
🔻МОЖЛИВО, ХТОСЬ БАЧИВ ВАНТАЖІВКУ, ЯКА ПРЯМУВАЛА У ВКАЗАНІ ДАТИ НА ЛУКИ
‼ ВІДГУКНІТЬСЯ! ‼
ЗЛО МАЄ БУТИ ПОКАРАНЕ!

Шановні мешканці дачного масиву! Вас це стосується перш за все, бо виходячи із характеру будівельного сміття можна зробити висновок, що це сміття саме від перебудови приватного будинку. Не будьте байдужими! Якщо на Вашій вулиці хтось розпочав ремонтні роботи, підійдіть і розпитайте, чи не замовляли вони вивіз сміття на минулому тижні. На опублікованих фотографіях є книжки і взуття, і це дозволить власникам сміття його однозначно ідентифікувати.

Насправді це проблема не тільки цього випадку і не тільки нашої території.

Інтернет рясніє оголошеннями про вивіз сміття. На жаль, наші сподівання, що воно буде утилізовано належним чином, часто не виправдовуються.

Недобросовісні підрядники вивозять сміття не на полігон або сміттєспалювальний завод, а на околиці Києва, перетворюючи їх із «зелених легень», на «ракові пухлини». Часто такі горе-фірми працюють за ціною нижче ринкової, що нас і приваблює.

Будьте пильними і відповідальними. Принаймні поцікавтеся, що за фірма взялася за Ваше замовлення, які про неї відгуки. Не звертайтеся до маленьких випадкових дешевих фірмочок, бо ризик підтримати злочин у такому випадку збільшується.

Наразі ми проводимо організаційну роботу, щоб у найближчий час прибрати вивезене сміття.

У кого є бажання долучитися, пишіть у мессенджер або у коментарях під цим постом.

Дякуємо за співпрацю і небайдужість!

Ми із Вами заслуговуємо на чистий природній простір навколо!

Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1397241153808565