• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Флешмоб на підтримку Екопарку Осокорки. Київ – 2020.

July 12, 2020

🤦‍♂️🤦‍♀️Є люди, життєве кредо яких «Аби мені будо добре» або «Після мене, хоч трава не рости».

🤷‍♀️🤷‍♂️ Є люди, які керуються незмінним ниючим «Все одно забудують», «Все одно завоюють», «Все одно заберуть», «Все одно вкрадуть».

А є люди, які без зайвих розбазікувань закочують рукава і роблять, бо їхня життєва позиція: «Хочу, щоб було добре і мені, і іншим, ще й наступним поколінням. І не чекаю, що мені хтось те «добре» зробить, а беру і роблю!»

Перші рискають у пошуку власного зиску будь-якою ціною. Їм начхати на закони і правила, на етичні норми і совість. Зазвичай їхні закиди до тих, хто докладає зусиль, зробити життя навколо себе кращим, такі: «Вас купілі!», «Ви рейдери!», «Ви на мафію строітєльную работаєтє!» – по собі ж судять. І якщо говорити про будівельні проблеми нашого міста, то від таких людей ви найчастіше почуєте: «А мнє всьо равно кто нарушал закон, кто нє нарушал – мне лішби маю квартіру построілі».

Другі – зазвичай жертви перших – мають свій незмінний репертуар: «Нічєво у вас нє вийдєт!», «В нашей странє об етом можно только мєчтать», «Ето нє с нашимі людьмі». Або ще так: «А почєму ви в другіх районах нє борєтєсь?», «А гдє ви раньше билі?».

Саме цікаве, що зрозуміти відчайдух, які добровільно впрягаються у будь-яку шляхетну справу на благо всього суспільства, всієї громади, ні перші, ні другі не в змозі – їм на генетичному рівні це не дано. Але від результатів зусиль тих самих завзятих відчайдух у кінцевому результаті профітують і перші і другі.

Але дідько із ними, із тими егоістами і нюнями.

ГОЛОВНЕ, ЩО В НАШІЙ КРАЇНІ, У НАШОМУ МІСТІ, У НАШОМУ РАЙОНІ НЕ ПЕРЕВЕЛИСЯ РОЗУМНІ, ЧЕСНІ, СМІЛИВІ, ДАЛЕКОГЛЯДНІ, ОСВІЧЕНІ, НАПОЛЕГЛИВІ, ВІДПОВІДАЛЬНІ ПЕРЕД САМИМИ СОБОЮ І МАЙБУТНІМИ ПОКОЛІННЯМИ ЛЮДИ! ЯКЕ ЩАСТЯ МАТИ ТАКИХ СУСІДІВ, ТАКИХ ДРУЗІВ І ЗНАЙОМИХ, ТАКИХ ОДНОДУМЦІВ! ДЯКУЄМО ВАМ ВСІМ І КОЖНОМУ ЗА ВАШУ ПІДТРИМКУ, ЗА ВКЛАД КОЖНОГО ІЗ ВАС У ГАРНУ СПРАВУ – БОРОТЬБУ ЗА СТВОРЕННЯ ЕКОПАРКУ «ОСОКОРКИ»!

🙋‍♂️🙋‍♀️ Пам’ятаймо: «Громадою не народжуються, громадою стають!»

ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ЗМІГ, І ХТО У ЦЕЙ ДЕНЬ НЕ ЗМІГ ДОЛУЧИТИСЯ ДО НАШОГО ФЛЕШМОБУ, АЛЕ СТАРАННО І ПОСЛІДОВНО НАС ПІДТРИМУЄ І СЛОВОМ, І ДІЛОМ!
ДЯКУЄМО ДЕПУТАТАМ ВОЛОДИМИРУ БОХНЯКУ, ІГОРЕВІ МІРОШНИЧЕНКУ, ЮРІЮ ЛЕВЧЕНКУ, СВЯТОСЛАВУ КУТНЯКУ І ВСІМ ІНШИМ ДЕПУТАТАМ КИЇВРАДИ, ЯКІ СВОЇМИ ДІЯМИ І ГОЛОСАМИ ДОВЕЛИ СВОЮ ПІДТРИМКУ ЕКОПАРКУ.
МИ ЩИРО ДЯКУЄМО ТАКОЖ МУЗИКАНТАМ СЕРГІЮ ВАСИЛЮКУ, РУСЛАНУ ПАВЛЮКУ, ДАНИЛУ ДАНИЛЕЙКУ І МИХАЙЛУ КАЧАЛОВУ ІЗ ГУРТУ «БАЛАМУТИ», ДВОМ ЮНИМ МУЗИКАНТКАМ,
ОРГАНІЗАЦІЇ «ГОНОР», НАЦІОНАЛЬНОМУ КОРПУСУ, ЧЕРВОНОМУ ХРЕСТУ ЗА ПОСЛІДОВНУ І ТАКУ ПОТРІБНУ НАМ ВСІМ ПІДТРИМКУ!
ЦЕ БУЛО ДУЖЕ ЧУЙНО, ВЕСЕЛО І ДРУЖНЬО! І САМ ФЛЕШМОБ, І СПІЛКУВАННЯ ПОТОМУ – ТАКІ ДНІ ДОДАЮТЬ СИЛ І НАДИХАЮТЬ!

Екопарк «Осокорки» потребує прогресивних, завзятих, готових брати на себе відповідальність членів громади – Екопарк «Осокорки» потребує ТЕБЕ!

🙅‍♀️🙅‍♂️ P.S. ледь не забули про четверту категорію – «дурнів» – тих, які ні собі, ні людям. Велике вітання всім, хто залишає після себе сміття там, куди потім сам же прийде відпочивати.

Відео з події – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/videos/2712154208996438

Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1385787714953909