• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Про рейтинг сторінки Екопарку і ‘диванних вояк’

June 06, 2020

“Диванні вояки” і “диванні експерти” часто люблять дорікнути нам, що активісти Екопарку “не справжні”…)) Вони люблять писати злісні коментарі на різних майданчиках соцмереж, обливають брудом людей, які борються за чисте і здорове довкілля і зону комфортного відпочинку для нас усіх.

Щоб розвіяти ваші сумніви у справжності профілів у соцмережах, ви можете просто завітати на одну з численних толок, які активісти Екопарку часто проводять на озерах. Можете прийти у свій вихідний, або до роботи – о 6:30 ранку далеко на лугах. У нас є багато цікавих і різноманітних “форматів збору сміття” та спільної праці на користь природи 🙂

На всіх інформаційних майданчиках, у своїх дописах і коментарях ми постійно розповідаємо про команду активістів та прихильників Екопарку, щоб вам краще було зрозуміло “звідки ростуть ноги” громадського руху за Екопарк 🤭. Ми неодноразово висвітлювали історію виникнення громадської організації. Кожен може перечитати всю інформацію на нашому сайті про людей, які захищають ваше право на чисте довкілля.

А зараз хочемо вам показати яскравий приклад роботи противників Екопарку. ))
Знайомтеся – Анна Очкур, (https://www.facebook.com/annaaochkur)

Ми не знаємо, що спонукає Анну закликати знищувати довкілля, лише можемо побажати вам не бути такими як Анна.

Раніше ми на таке навіть ображалися, а зараз це просто веселить 😅. Бо хто має очі – той побачить, хто має розум – здатен відділити зерно від полови.

Оригінал новини – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/1298713706994644