• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Календар Екопарку на 2020 рік!

January 08, 2020

Провідною місією нашого руху є популяризація серед містян ідеї створення екопарку. «Екопарк «Осокорки» – це унікальний урбаністичний проєкт на теренах Східної Європи. В межах міста зберігся надзвичайний природний комплекс – не займані людиною квітучі заплавні луки, які стали «острівком порятунку» для цінних червонокнижних тварин, птахів і рослин. І саме його пернатим представникам присвячено наш творчий доробок.

У новому календарі «Екопарку «Осокорки» ви познайомитесь з рибалочкою та бугайчиком (ви чули про таких?) і ще з десятьма рідкісними птахами, які водяться на болотах екопарку. Кожному з персонажів відведено свій окремий аркуш, із описом та цікавими фактами. До слова, на теренах екопарку живуть чи затримуються під час міграції сто двадцять шість видів птахів, десять з яких занесені до Червоної Книги України.

Сподіваємось, вам і, можливо, вашим юним дослідникам буде також цікаво дізнатися про деякі з незвичайних еко-дат на кшталт «Дня не-наступання на бджіл» чи «Дня вдячності кімнатним рослинам», або ж про «Міжнародний день тигра».

Насправді, цей календар – дещо більше, ніж просто брендований засіб слідкувати за тим, як Ви плануєте свій час і участь в екологічних акціях. Це праця нашої творчої команди – тих, хто мешкає тут, і кому не байдуже, яким буде цей еко-урбаністичний простір за рік, два, десять. Ми хочемо тут жити, гуляти з дітьми, плавати, навчати онуків кататися на велосипеді, словом – це наша домівка. Але водночас, вона не лише наша. Треба чітко розуміти, що птахи, риби та дрібні тварини теж мають свій ареал і потребують належних умов проживання. І зрілу людину визначає не так вік і розум, як вміння гармонійно співіснувати і дбайливо ставитися до середовища, яке її оточує.

Цей календар з душею – зазирніть, відчуйте, наповніться – усвідомте цінність світу, в якому живете.

Календар можна отримати як винагороду або подарунок за активну підтримку екопарку Осокорки.
Детальні умови тут:
https://ecopark-osokorky.com.ua/%d1%8f%d0%ba-%d0%be%d1%82%…/

Ви також можете зробити свій особистий внесок у боротьбу за Екопарк Осокорки, фінансово підтримуючи діяльність ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ». Отримані кошти будуть використані на організацію просвітницької діяльності, друк інформаційних матеріалів та плакатів.
Одержувач: Громадська Організація «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ»
ЄДРПОУ (ІПН): 41738578
Банк Одержувача: Столична Філія ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
МФО: 380269
Рахунок: 26000056219882
IBAN:683802690000026000056219882
Призначення платежу: Благодійна допомога. Без ПДВ.
Або на корпоративну картку ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» у ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» 5169 3305 2050 6798 (в графі «Одержувач» буде відображатись Пилипенко Олександр Юрійович, оскільки він є керівником юридичної особи ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ»).