• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Новини Екопарку Осокорки

September 18, 2019

Зараз основна робота по Екопарку перейшла в паперово-юридичну площину. Я останнім часом за станом здоровя взагалі випав з потоку і щиро захоплююсь нашими активістами, які весь цей час працюють, для збереження наших озер! Зараз активно йде робота по створенню першої черги міського парку вздовж озера Мартишів. Незабаром організуємо велику толоку, щоб після літа привести в належний вигляд наш улюблений парк, але то тема окремої публікації)

Зараз хочу розповісти вам про інформаційні стенди і подальші плани в цьому напрямку. Наші активісти власними силами зібрали кошти, розробили макети і встановили інформаційні стенди, щоб кожен відпочиваючий міг ознайомитись і долучитись до нашої роботи! Ми не будемо чекати поки влада виділить кошти на створення парку і будемо поступово, маленькими кроками, рухатись до мети. У планах встановлення додаткових інформаційних стендів з цікавими пішими і вело мершрутами різної складності. Стендів з інформацією про флору і фауну, а також розмістити інформаційні таблички на деревах. Також хочемо організувати регулярні екскурсії, зараз активно обмізковуємо різні формати. Одним словом-працюємо)

Окрім цього всього у нас з вами є проблема з полюванням в районі озера Тягле і в Екопарку вцілому. Це просто не припустимо, полювання ведеться в межах міста, в районі де відпочиває багато людей. Пораннення чи щось гірше в такій ситуації лише питання часу, тому це буде одна з пріорітетних задач! Якщо ви почуєте якісь постріли то пишіть у цій групі-будемо викликати поліцію і вирішувати цю проблему!

В кінці хочу сказати, що реалізація наших планів потребує фінансів і допомоги. Якщо у вас є якісь пропозиції-пишіть будемо обговорювати. Якщо є можливість допомогти з друком, чи матеріалами для стендів і т.д.- пишіть будемо дуже вдячні. От сьогодні вже один стенд між озерами Небреж і Тягле був зірваний-треба робити новий і на це все потрібні кошти. Якщо є можливість допомогти фінансово -вкінці наші реквізити, кожна гривня наближає нас до створення Екопарку! Дякую всім хто активно працює і підтримує нас!

 

 


Оригінал посту див. https://www.facebook.com/groups/OsokorkyWetlandPark/permalink/2467569560004667/