• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

День тиші перед виборами

July 19, 2019

Друзі! Сьогодні останній день перед днем тиші, тож ми хочемо подякувати усім кандидатам в народні депутати по 212-му округу і іншим кандидатам в депутати по інших округах і всім політичним силам які підтримують Екопарк Осокорки в цій нелегкій боротьбі за збереження наших озер та лугів і в першу чергу – в боротьбі за панування здорового глузду в побудові комфортного міського середовища.

Не підкреслюючи і не виділяючи нікого, ми хочемо подякувати командам Ігор Мірошниченко (та всій Дарницькій Свободі, Володимир БохнякВіктор Загорулько зокрема), Сергій Гусовський (та всій Київській Команді/Київській Самопомочі), народному депутату від округу Віталій Сташук та його помічникам. Усім хто бореться з нелегальним видобутком піску і в нашому Екопарку зокрема, всім політичним силам, громадським організаціям та позафракційним народним депутатам які систематично підтримують нас вже далеко не перший рік. Не применшуючи вкладу кожного, (і пам’ятаючи чудову притчу про два мідяки) ми щиро вдячні тим кандидатам хто знайшов час і можливість підставити нам плече у потрібну хвилину… Допомога кожного з вас була і є неоціненною в спільній боротьбі.

Важко оцінити що є/було важливішим… фізичне блокування свободівцями екскаваторів і бетономішалок в критичні зимові місяці чи робота юристів Київської Команди і Anna Sandalova у судах по оспоренню законності ДПТ, робота депутата Сташука в кулурарах ВРУ, чи надзвичайна підтрика хлопців і дівчат з Нацкорпусу та зокрема Сергій Філімонов (Serhii Filimonov), які стали для Екопарку щитом і захисником в найкритичніші і найдраматичніші моменти, оперативна допомога і підтримка Ігоря Мірошниченка при проведенні надуманого обшуку податкової в домі голови ГО, системна боротьба з копачами піску #Автомайдан на рівні держави, чи виступи депутатів Володимира Бохняка і ін. на сесіях і комісіях Київради, фізична допомога народного депутата Остап Єднак – Ostap YednakIgor LutsenkoЮрій Левченко, які окрім великої підтримки в стінах ВРУ також проривали з нами кордони поліції під стінами Київради щоб пронести «під щитом народного депутата» плакати в підтримку Екопарку до кулуарів сесійної зали Київради, чи підтримка Олег Петренко який отримав травми і сльозогінний газ під час акції прямої дії… Зараз вже всі епізоди і не згадаємо… їх у нас було ще багато-багато-багато…  кожен з кандидатів, депутатів, помічників допомагав на своєму місці.. і РЕАЛЬНО допомагав. І ми це ДУЖЕ ЦІНУЄМО і дуже за це вдячні кожному з вас. Дякуємо всім головам всіх фракцій Київради, голові екологічної комісії Костянтин Яловий (Konstantin Ialovoi) які підтримали одноголосно створення заказника Осокорківські Луки і розраховуємо на вашу підтримку і надалі. ))

Окремо дякуємо меру міста Віталій Кличко за підтримку проекту Екопарку і удари які він приймає на себе.

Всі разом ми пройшли величезний і важкий шлях від мрій до реальних справ і реальних результатів, але наша кінцева мета ще не досягнута. Вибори пройдуть дуже швидко і ми всі маємо розуміти, що на цьому наша боротьба не закінчується. Пам’ятайте що Екопарк розраховує на вас і вашу подальшу підтримку, Кожного з вас! І нам дуже б хотілося бачити після виборів коаліцію за Екопарк ще потужнішою і ще дієвішою!

Схоже, так складається передвиборна ситуація, що основні фаворити перегонів є союзниками Екопарку і це нас дуже тішить з одного боку, а з іншого боку ми б хотіли щоб Екопарк став точкою єднання, яке це було досі, і в жодному разі не предметом суперечок між кандидатами. Ми бажаємо усім кандидатам в народні депутати, хто підтримував і підтримує Екопарк, чесної гри і успіхів в чесній боротьбі! Нехай переможе кращий серед рівних! А на наступний день після виборів (або навіть у день тиші) ми б дуже хотіли побачити усіх вас в Екопарку бо нам разом його облаштовувати і оберігати.

Ми голосуємо ЗА #ЕкопаркОсокорки!

P.S. Просимо вибачення якщо ми забули і не згадали когось.. ми дуже цінуємо підтримку кожного 

Оригінал посту – https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/photos/a.668348150031206/1023176421215042/?type=3&__tn__=-R