• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Проект рішення про створення заказника ‘Озеро Тягле’ отримав схвалення земельною комісією!

May 21, 2019

Постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування підтримала проект рішення про створення ландшафтного заказника місцевого значення “Озеро Тягле»!
Тепер цей проект рішення отримав схвалення всіма постійними комісіями Київради і незабаром має потрапити на голосування в сесійну залу Київради.
Передбачається оголосити ландшафтним заказником природну територію озера Тягле та прибережену захисну смугу навколо нього площею 137 га у Дарницькому районі Києва. Це забезпечить належні умови для збереження цінних природних комплексів рослинного та тваринного світу заплави Дніпра на лівобережжі столиці. А кияни отримають нове чудове місце для відпочинку, пішохідних і вело-прогулянок. А також для риболовлі, водних видів спорту і пр. і пр.

Розгляд проект-рішення Київської міської ради "Про оголошення природної території ландшафтним заказником місцевого значення" Озеро Тягле"". 15 – за! Рішення прийнято! Ще 137 га природно-заповідного фонду! Вітаю, громадо! 🎉🎉🎉 #ЕкопаркОсокорки

Posted by Anna Adamchuk on Tuesday, May 21, 2019