• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Перша толока в 2019році. Фотозвіт.

April 01, 2019

Фух, перша у 2019 році ТОЛОКА У #ЕкопаркОсокорки пройшла НЕЙМОВІРНО!!!

УВАГА!!!! всі мішки, які ще не вивезені і залишилися сьогодні стояти по всій території Екопарку нами зафіксовані, і будуть вивезені комунальними службами у понеділок-вівторок.
ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ВСІ БАЖАЮЧІ ЗРОБИТИ СВІЙ ВНЕСОК У ЧИСТОТУ НАШОГО З ВАМИ ПАРКУ МОЖУТЬ СПОКІЙНО ЗРОБИТИ ЦЕ ПРОТЯГОМ НЕДІЛІ. ЗІБРАНІ ВАМИ МІШКИ ПІДНОСЬТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ДО ВЖЕ ВИСТАВЛЕНИХ ДЛЯ ВИВОЗУ.

Попри оголошений час 10:30 розпочали ми прибирання вже о 8-й годині ранку і працювали аж до 17 години! Сьогодні ми дійшли до самого Бобрового каналу!

Ми встановили намет, перед яким роздавали всім бажаючим придбані нами мішки і рукавички.
Бажаючих у цей день зробити добру справу виявилося багацько! Доводилося кілька разів докуповувати і мішки і рукавиці!!!

До нас долучалися і подружні пари на прогулянці, і велосипедисти, і люди з собачками, і люди похилого віку, і молодь, і батьки з дітками. Часто навіть матусі із немовлятами у дитячих візочках підходили! Це і не дивно, аже кожній добрій порядній людині хочеться чистоти!
Цікаво, що багато із тих, хто спочатку відхилив пропозицію взяти участь у толоці, побачивши нашу завзятість по всій території парку, потім поверталися до намету за мішками і рукавицями.
Приємно було також, що деякі відпочиваючі на автівках також зупинялися, щоб взяти участь у прибиранні. Навіть громадянин Данії, який вже півроку живе в Києві, не зміг проігнорувати нашу толоку і радо долучився до прибирання

Приємною була підтримка ДРДА, зокрема ми вдячні за старанну роботу і надану техніку КП “ПЛЕСО” і КИЇВКОМУНСЕРВІС!

Також ми вдячні за чималий шмат прибраної однієї із найзасмічених ділянок парку нашому невтомному прихильнику депутату Міськради фракції Свобода ІГОРЕВІ МІРОШНИЧЕНКУ І ЙОГО ПОМІЧНИКОВІ АНДРІЮ КОТУ! А також щира подяка АНДРІЮ БІЛЯЄВУ (ПАРТІЯ СИЛА ЛЮДЕЙ) І ЙОГО ДРУГОВІ!

Відгукнулися на нашу ініціативу і працівники ШИНОМОНТАЖУ, які кілька годин прибирали пагорб біля своєї майстерні.

У цей сонячний лагідний день ми назбирали більше 200 МІШКІВ СМІТТЯ, вивезли 4 ВАНТАЖІВКИ + 20-ТИ ТОННИК, а саме головне насміялися, напрацювалися, наспілкувалися, нажартувалися!!!!!

ІЗ ЦІКАВОГО: прямо біля колектору (ліворуч від переїзду) під час прибирання застарілого сміття ми знайшли СНАРЯД з часів Другої світової війни. На наш виклик швидко відреагувала патрульна поліція, також швидко приїхала бригада піротехників, які забрали цей небезпечний “подарунок” . Думаємо, що ділянка вздовж колектору потребує грунтовного обстеження, бо навіть страшно уявити, які наслідки можуть мати такі подальші знахідки для колектору, якому цього разу пощастило, а з ним і всім нам

Ми неймовірно щасливі, що звільнені від сміття весняні КВІТОЧКИ ПІДБІЛУ (мати-й-мачуха), тисячі птахів і звіряток, наші БІЛІ ЛЕБЕДІ зможуть множитися у чистій домівці!

Чи все ми прибрали? Ні, нам з Вами ще роботи й роботи! Але з кожним разом наш #ЕкопаркОсокорки стає все чистішим, все привабливішим, все охайнішим.

Читайте про оголошення великих і міні-толок у наших наступних оголошеннях і долучайтеся до гарної справи!!!

Друзі, Ви неймовірні!, інтелигентні і гарні люди!!!

P.S. Зверніть, будь ласка, увагу на ще дійсний студентський квиток, який було знайдено під час прибирання (на фото у альбомі).

Оригінал посту – https://www.facebook.com/groups/OsokorkyWetlandPark/permalink/2178512548910371/