• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Подяка київській міській владі за демонтаж аварійного мосту над головним каналізаційним колектором

March 27, 2019

ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» висловлює цілковиту підтримку та щиру подяку Київській міській владі та особисто міському голові Віталію Кличку за демонтаж незаконно збудованого шляхопроводу над головним каналізаційним колектором на південному кінці проспекту Григоренка.

Міст був поспіхом зведений у 2018 році банком-забудовником «АРКАДА» на самовільно захопленій земельній ділянці за відсутності будь-якої дозвільної документації та становив неабияку загрозу міській системі водовідведення, що й так працює на межі своїх експлуатаційних можливостей.

Зволікання з демонтажем цієї небезпечної конструкції могло б призвести до масштабної екологічної катастрофи вже найближчим часом.

Дуже тішить, що відповідні міські департаменти та служби вчасно оцінили потенційні загрози і відповідально підійшли до підготовки та організації демонтажних робіт.

Такі дії на випередження з огляду на їхню технічну складність справді підвищують довіру до влади Києва та вселяють надію на позитивні зміни у підходах до розвитку міста.

Сподіваємось, що Київські можновладці й надалі будуть швидко та якісно розв’язувати існуючий «клубок» проблем, пов’язаних із нахабними намірами та відчайдушними спробами банку-забудовника «АРКАДА» розпочати активну фазу незаконної забудови території на південь від вулиці Колекторної.