• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

26.02.2019, 11.30 – судове засідання щодо оскарження Київрадою заборони на розірвання договорів оренди землі з ТОВ«Контактбудсервіс»

February 24, 2019

Повідомляємо, що у вівторок 26 лютого об 11.30 відбудеться чергове судове засідання з розгляду апеляційної скарги Київської міської ради у справі №910/2902/18 щодо скасування скандального забезпечення позову, ухваленого суддею Чеберяком П.П., який на підставі фіктивного банкрутства ТОВ «Контактбудсервіс» заборонив Київській міській раді вчиняти будь-які дії щодо припинення права користування «Контактбудсервіс» земельними ділянками на південних Осокорках.

Справа розглядатиметься у Північному апеляційному господарському суді за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка 1, літера А (15 хвилин пішки від метро Політехнічний інститут).

Щоб потрапити до приміщення суду, обов’язково потрібно мати з собою паспорт.

Сторонами у судовій справі є:
заявник апеляційної інстанції – Київська міська рада;
відповідач – ТОВ «Контактбудсервіс»;
заявник – «НМТ Інвестментс» (компанія, за заявою якої винесено ухвалу про порушення справи щодо банкрутства ТОВ «Контактбудсервіс»).

Склад суду: головуючий суддя та суддя-доповідач – Сотніков С.В., судді-учасники колегії – Верховець А.А., Отрюх Б.В.

З повним текстом ганебної ухвали судді Чеберяка П.П. можна ознайомитись за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/74220369#

Присутність значної кількості представників громади на судових засіданнях зазвичай надзвичайно позитивно впливає на об’єктивність розгляду справи у суді. І навпаки, відсутність активної підтримки громади може призвести до того, що суд тихцем прийматиме рішення на користь забудовника.

Тому закликаємо усіх прихильників Екопарку Осокорки відкласти свої справи та знайти можливість прийти на судове засідання 26 лютого. Це дійсно важливо!

Також дуже просимо прийти на це судове засідання депутатів та представників громадських організацій, які підтримують створення екопарку на південних Осокорках.