• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Зустріч активістів Екопарку Осокорки із мешканцями Києва

February 17, 2019

Сьогодні пройшла перша зустріч активістів Екопарку Осокорки із мешканцями Києва.

Ми щиро дякуємо всім, хто знайшов час у вихідний день поцікавитися таким важливим питаннями свого району, свого міста, як збереження його унікальної зеленої зони!

Свої виступи у першій частині зустрічі ми побудувати на підсумованих нами найчастіших запитаннях, які трапляються у соціальних мережах, і доклали зусиль, щоб вичерпно розказати Вам, як і коли виник рух за створення Екопарку, чому саме ЕКО-парк, за чиї кошти він має бути створений. Ми із задоволенням проінформували Вас, що вже зробили на шляху до того, щоб наш район і все місто отримало повноцінний сучасний унікальний парк екологічного спрямування.

Однією із самих важливих тем, які прозвучали сьогодні, були питання про юридичну складову боротьби за Екопарк. Цю частину нашої зустрічі ми перш за все спрямовували всім, хто просить нас поділитися досвідом, оцінити, наскільки важко наразі відстоювати право киян жити у комфортному, зеленому, затишному місті. Але не менш важливою була ця інформація і для тих киян, які вже необачно вклали кошти у проблематичне будівництво. Такі інвестори отримали ще одну можливість із почутої інформації оцінити свої інвестиційні ризики. Всі, хто мав терпіння і уважно вслуховувався у кожне слово, зміг зрозуміти, що вихід із ситуації, в яку вони потрапили, є, хоч його і не можна назвати простим. Ми також раді, що інвестори почули від нас чимало нового, як зізналися нам багато із них після зустрічі.

Ми дякуємо @Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації за надане приміщення! Ми дякуємо депутатам фракції Свобода за послідовну підтримку нашої боротьби і зокрема пана Ігоря Мірошниченка, який відвідав наш захід і своєю промовою вкотре виказав своє переконання у тому, що мешканці нашого району і міста отримають омріяний ними Екопарк.

Ми дякуємо всім учасникам зустрічі за Ваш інтерес, за цікаві запитання! Ми дякуємо всім за теплі і натхненні слова підтримки і побажання успіху, з якими Ви підходили до нас! Тільки разом ми здатні впливати на те, яким хочемо бачити наше місто – нашу з Вами домівку!

Ми чудово розуміємо, що в рамках однієї зустрічі не можливо розказати все, чим нам хочеться із Вами поділитися. Також ми розуміємо, що багато із Вас не встигли або поки не наважилися поставити свої запитання, а у декого вони виникнуть лише через якийсь час. Тому ми маємо наміри продовжити такий формат спілкування зі всіма, хто не байдужий до долі свого міста і свого району, хто має палке бажання брати активну участь у визначенні цієї долі.

Для підготовки до наступних зустрічей пишіть нам, будь ласка, за адресою ecopark.osokorky@gmail.com, телефонуйте на номер +38 097 510 12 51, а також залишайте свої запитання у коментарях під цим постом.
Повне відео зустрічі дивіться за цими посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=xtoFwY1uWlc
https://www.youtube.com/watch?v=uhViItOwZZ0