• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

05.02.2019, 14.30 – Судове засідання з розгляду апеляційної скарги у справі № 826/9175/18 щодо скасування дозволу на будівництво житлового масиву «Патріотика на озерах»

February 04, 2019

Повідомляємо, що у вівторок 5 лютого о 14.30 відбудеться судове засідання з розгляду апеляційної скарги щодо скасування дозволу на будівництво житлового масиву «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Справа розглядатиметься у Шостому апеляційному адміністративному суді за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корпус 30 (10 хвилин пішки від метро Арсенальна).

Щоб потрапити до приміщення суду, обов’язково потрібно мати з собою паспорт.

Сторонами у судовій справі є:
позивач та заявник апеляційної інстанції – ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ»;
відповідач – Державна архітектурно-будівельна інспекція України;
треті особи – Департамент охорони культурної спадщини виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Державна служба з питань національної культурної спадщини Міністерства культури і туризму України, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Комунальне підприємство «Плесо», Державне агентство водних ресурсів України, а також ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та ТОВ «БУДЕВОЛЮЦІЯ».

Склад суду: головуючий суддя та суддя-доповідач – Ісаєнко Юлія Анатоліївна, судді-учасники колегії – Лічевецький Ігор Олександрович, Земляна Галина Володимирівна.

З інформацією щодо рішення суду першої інстанції у цій справі можна ознайомитись за посиланням: https://www.facebook.com/ecoparkosokorky/posts/886483924884293.

Присутність значної кількості представників громади на судових засіданнях зазвичай надзвичайно позитивно впливає на об’єктивність розгляду справи у суді. І навпаки, відсутність активної підтримки громади може призвести до того, що суд тихцем прийматиме рішення на користь забудовника.

Тому закликаємо усіх прихильників Екопарку Осокорки відкласти свої справи та знайти можливість прийти на судове засідання 5 лютого. Це дійсно важливо!

Також дуже просимо прийти на це судове засідання депутатів та представників громадських організацій, які підтримують створення екопарку на південних Осокорках.