• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Вітальне звернення ГО “Екопарк Осокорки” до учасників 3го всеукраїнського з’їзду політичної партії “Національний корпус”

January 24, 2019

Громадське об’єднання «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» вітає «НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС» з нагоди ІІІ Всеукраїнського партійного з’їзду, що відбудеться 25 січня 2019 року. Бажаємо учасникам з’їзду сил та натхнення для прийняття важливих рішень на шляху до успішного досягнення поставлених перед партією цілей і завдань.

Активісти та прихильники Екопарку Осокорки безмежно вдячні та дуже цінують підтримку «НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ» у боротьбі киян за збереження екосистеми південних Осокорків і перетворення цієї унікальної території на ландшафтний природний парк.

Принциповість, послідовність і готовність «НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ» завжди прийти на допомогу в критичних ситуаціях додає нам впевненості та надихає на подальшу боротьбу за Екопарк Осокорки. «НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС» не словами, а справами робить вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства у Києві та Україні.

Закликаємо активістів та прихильників Екопарку Осокорки підтримати нашого вірного союзника «НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС», відвідавши їхній партійний з’їзд 25 січня 2019 року.