• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Фінансовий звіт ГО “Екопарк Осокорки” за 2018 рік

January 15, 2019

Шановні благодійники ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ»!

Висловлюємо Вам свою повагу та щиро дякуємо за надану в 2018 році фінансову підтримку діяльності громадської організації «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ». Ваша небайдужість відверто надихає активістів на безперервну боротьбу за збереження екосистеми південних Осокорків та офіційного закріплення за нею природоохоронного статусу.

Протягом 2018 року на банківський рахунок та корпоративну картку ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» було перераховано 74 700 грн. Детальна інформація про всі благодійні внески доступна у файлах під цим дописом (персональні дані видалені шляхом скорочення прізвищ до трьох перших літер).

Станом на 17 січня 2019 року загальна сума витрат склала 59 857 грн. Як і декларувалось з самого початку, благодійні кошти були залучені здебільшого на розробку та виготовлення просвітницьких поліграфічних матеріалів (брошури, листівки, плакати, календарі тощо), наметів з логотипом Екопарку Осокорки, а також проведення прес-конференції та сплату судових зборів.

Усі витратити здійснювались виключно за безготівковим розрахунком. Готівкові кошти принципово жодного разу не знімались з рахунку з метою фіксації максимальної прозорості витрат. Детальна інформація щодо всіх витратних транзакцій доступна у файлах під цим дописом.

Окрім благодійних внесків, на проведення інформаційно-просвітницької діяльності, зокрема у соціальній мережі Facebook, також залучались особисті кошти членів ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ». Загальна сума таких внесків склала близько 20 000 грн.

У 2018 році згуртованій навколо Екопарку Осокорки громаді Києва вдалось досягнути справді значних успіхів. Спільними зусиллям членів громадської організації, активістів та прихильників було організовано та ефективно проведено велику кількість різноманітних заходів (мітинги, громадські акції, презентації, інформаційно-роз’яснювальна робота в наметах, роздавання листівок, блокування незаконного будівництва, участь у теле- та радіо передачах, інтерв’ю журналістам, прес-конференції, брифінги, «круглі столи», зйомки відеороликів тощо), виконано дуже великий обсяг робіт юридичного спрямування та у сфері взаємодії з чиновниками та депутатами різних рівнів.

Надходження

Витрати