• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Календар на 2019 рік. Попередній анонс.

December 31, 2018

Мабуть немає людини, яка би занурюючись все глибше і глибше у ландшафтне
різноманіття південних Осокорків, не потягнулась би до телефону, чи фотоапарату,
щоб зробити собі колоритну знимку на пам’ять. А потім ще, і ще, і ще…. І ти вже маєш
цілий альбом світлин, дивлячись на які не можна повірити, що їх зроблено у межах
багатомільйонного мегаполісу. Нам так хочеться, щоб при згадці про свою домівку
перед нашими очима поставало щось прекрасне і вічне, щоб переглядаючи твори
світового мистецтва наші діти могли вигукнути: «Ой, погляньте – це точно як у нас на
Осокорках!»

Ви посміхнулися? Маєте рацію, бо ті бетонні нетрі, якими забудували сучасні райони
Києва, навряд чи хтось схоче згадати, чи закарбувати на полотнах. Але ще не все
втрачено!

Кажуть, природа надихає. Так, ніжна, тендітна самобутня природа луків і озер, лісу і боліт лівобережних заплав Дніпра, які ще збереглися у Дарницькому районі Києва, надихає і пробуджує бажання творити.

Хочете побачити, у що таке натхнення може втілитися? Погляньте на календар, який ми всі разом створили для Вас. Талановитим дівчатам Ользі Паржицькій і Ользі Миколайчук спало на думку об’єднати зроблені нами світлини із полотнами великих митців. Що скажете? Хіба ця територія, знана ще з літописних часів як Великий Луг, не варта того, щоб за неї боротися?

Наш календар – це певною мірою наша вдячність землі, яка так щедро у будь-яку пору року дарує нам стільки енергії, радості, відчуття гармонії і естетичної насолоди. Його ідеєю ми відобразили всю нашу любов до цього клаптика зелених скарбів.

Нам хочеться надрукувати і поширити цей унікальний календар, щоб якомога більше людей могли дізнатися, які красоти криють в собі наші луки, озера на південних заплавах Дніпра. Ви можете нам у цьому допомогти, переказавши кошти підтримки на наш рахунок. Ці кошти допоможуть нам продовжити боротьбу за створення екопарку «Осокорки» на південній межі Києва серед великих озер Небреж, Мартишів, Тягле, Святище. Якщо Ваш внесок буде перевищувати 250 грн., то ми залюбки презентуємо Вам цей календар, щоб наші мальовничі краєвиди, які так потребують захисту, милували Ваше око щодня.

 

Пишайтеся тим краєм, в якому живете, бережіть його!

Наші реквізити:
Одержувач: Громадська Організація «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ»
ЄДРПОУ (ІПН): 41738578
Банк Одержувача: Столична Філія ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
МФО: 380269
Рахунок: 26000056219882
Призначення платежу: Благодійна допомога. Без ПДВ.

Корпоративна картка ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» у ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» 5169 3305 0901 2438 (в графі «Одержувач» буде відображатись Пилипенко Олександр Юрійович, оскільки він є керівником юридичної особи ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ»).

Кожен, хто бажає отримати в подарунок календар, може надіслати фото чеку про відправлення грошей на нашу електронну адресу ecopark.osokorky@gmail.com, вказати ПІБ, адресу найближчого відділення “Нової пошти” і ми відправимо Вам Ваш екземпляр чи декілька, або подзвоніть нам на номер +380 (97) 510 12 51.