• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

06.12.2018, 9.00, Велика акція на підтримку голосування у Київраді щодо Екопарку Осокорки

December 05, 2018

З самого ранку 05 грудня 2018 року банк-забудовник «АРКАДА» під прикриттям численних найманців-тітушок продовжив масштабні будівельні роботи, грубо порушуючи та нехтуючи домовленостями, досягнутими напередодні 04 грудня 2018 під час «круглого столу» у Київській міській державній адміністрації, в якому приймали участь мер Києва Кличко В.В., заступники голови КМДА з питань будівництва – Спасибко О.В. та Непоп В.І., Народний депутат України – радник мера Києва Білоцерковець Д.О., Народний депутат України від Дарницького району Сташук В.Ф., головний архітектор Києва – директор Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистунов О.В., керівник Управління екології та природних ресурсів КМДА Мальований А.М., керівник Департаменту земельних ресурсів КМДА Оленич П.С., голови та/або представники більшості депутатських фракцій Київради, зокрема Сиротюк Ю.М., Мірошниченко І.М., Гусовський С.М., а також представники громади та забудовника.

Основна домовленість, яку всі сторони досягли за «круглим столом», полягала у тому, що банк-забудовник «АРКАДА» припиняє будь-які будівельні роботи до розгляду проекту житлового масиву «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» на розширеному засіданні Архітектурно-містобудівної ради міста Києва та завершення усіх судових процесів щодо законності забудови.

Однак, не пройшло й дня, як банк-забудовник «АРКАДА» відновив будівельні роботи на скандальному майданчику, залучивши при цьому невідомих осіб у балаклавах з жовтими пов’язками на руках. Зневага з боку банку-забудовника «АРКАДА» не тільки до громади Києва, але й до вищого керівництва міста не має жодного розумного пояснення та виправдання.

Тому, враховуючи вкрай агресивні дії банку-забудовника «АРКАДА», громада вимагає від депутатів Київської міської ради у терміновому порядку винести на розгляд питання розірвання договорів оренди земельних ділянок з ТОВ «КОНТАКТБУДСЕРВІС» та розпочати процес створення ландшафтного екологічного парку міжнародного зразка, який включав би у себе великий міський парк та заказник місцевого значення південніше від великих озер Осокорків.

06 грудня 2018 року на VІІ сесії Київської міської ради VIII скликання депутати ПОВИННІ розглянути проекти рішень щодо Екопарку Осокорки та відповідно МАЮТЬ прийняти позитивні рішення.

Закликаємо всіх небайдужих киян прийти у четвер 06 грудня 2018 року о 9.00 до Київської міської ради та підтримати голосування щодо Екопарку Осокорки.

Тільки разом ми зможемо зупинити варварську незаконну забудову на південних Осокорках та відстояти свої права на комфортні умови проживання у місті.

Зволікання неприпустиме!