• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Велика осіння толока!

October 17, 2018

Любі друзі, любі сусіди і сусідоньки, а також Ваші чудові дітки!
Всі ми знаємо, які гарні дерева, кущі, рясні квіти, пузані-грибочки ростуть на наших луках і навколо озер Небреж, Мартишів, Тягле. Ми всі їх любимо і ними милуємося.
Але у наш #ЕкопаркОсокорки якісь нехороші люди завезли капосних паразитів. Відтоді ці капосники невільно отруюють землю і воду нашого парку. Від їхнього вигляду псується настрій, смердить у носі, а у декого навіть` виникає алергія на людей. Ці паразитики кучкуються у самих мальовничих місцях і поганять краєвиди нашого Екопарку.
Ми відправили експедицію і виявили найбільших і найзлісніших із них і зафіксували на карті місця, де вони обжилися.
Виявилося, що ці паразитики навіть мають назви. Це Брудник, Пляшанка, Кучосміть, Сміттєгірка, Довкілляїд, Смердючка звичайна, Я-свин рідкісний, Смердій прибережний, Рясноцвіт пластиковий, Гігантелла смердюча, Гадючник дальній, Свинтус пісочний і Байдужник розповсюджений.
Але найголовніше, що ці інородці і самі дуже хочуть полишити наш Екопарк і благають нас їм у цьому допомогти!
А тому для всіх добрих, завзятих, веселих і моторних поціновувачів чистої краси природи ми оголошуємо осінню Толоку «Прощання із сміттєкучугурами»!
Беріть своїх діточок, друзів, сусідів і приходьте
у суботу 20 жовтня 2018 о 10:30 на берег озера Небреж зі сторони вул. Чавдар.
Прихопіть із собою сміттєві кульки, мішки і рукавички – і гей!
У природи немає для Вас дармового морозива чи цукрової вати. Натомість вона віддячить Вам своєю красою, чистим повітрям, гарним настроєм і зарядить енергією. І Ви, і Ваші дітки пишатиметеся тим, що присвятили цей день хорошій справі!
Давайте разом проведемо наші «Сміттєкучугури» у добру путь. Хай добрі люди зроблять із них щось корисне і приємне!
А на місці зібраних куп сміття наші дітки встановлять свої малюнки про природу із проханням до дорослих дядечок і тітоньок більше не смітити.