• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Суди щодо скасування дозволів на будівництво в Екопарку Осокорки

August 13, 2018

Шановні прихильники Екопарку Осокорки!

Повідомляємо, що у середу 15 серпня та у четвер 16 серпня відбудуться судові розгляди позовів Громадської організації «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» про скасування дозволів на будівництво відповідно підстанції ПС 110/10 КВ на березі озера Небреж та житлового масиву «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Справи розглядатимуться в Окружному адміністративному суді міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, корпус 1 (15 хвилин пішки від метро Дружби народів або Печерська).

Щоб потрапити до приміщення суду, обов’язково потрібно мати з собою паспорт.

Судді у справах: № 826/4485/18 – Каракашьян Сергій Костянтинович, № 826/9175/18 – Пащенко Костянтин Сергійович.

Враховуючи сучасний досвід судових процесів з широким суспільним резонансом, присутність значної кількості представників громади на усіх судових засіданнях надзвичайно позитивно впливає на хід справи та, врешті решт, перемогу в суді. І навпаки, відсутність активної підтримки громади може привести до того, що суд тихцем прийматиме рішення на користь забудовника.

Тому закликаємо усіх прихильників Екопарку Осокорки відкласти свої справи та знайти можливість прийти на ці судові засідання або принаймні на одне з них. На даному етапі це дійсно дуже важливо!

Не будьте байдужими та зробіть свій внесок у боротьбу за збереження унікальної зеленої території на південних Осокорках. Лише згуртувавшись громада Осокорків-Позняків-Харківського може відстояти свої права на гідні умови життя!