• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Друге засідання суду стосовно скасування дозволу на будівництво ПС на березі оз. Небреж

June 14, 2018

Відбулося чергове засідання суду стосовно скасування дозволу на будівництво ПС на березі оз. Небреж. Нагадаю, що на першому засіданні суддя не прийняв наш доказ https://ecopark-osokorky.com.ua/…/Зони-охоронюваного-ландша… як підтвердження того, що ці землі входять зони охоронюваного ландшафту, і де ,відповідно, будівництво заборонено. Ну ок, добре, аргументацію судді можна було зрозуміти. Було оголошено нове засідання. Дякуючи нашому прихильнику Приймальня Володимира Бохняка – депутата Київради ми отримали відповідь (https://ecopark-osokorky.com.ua/…/Зона-охоронюваного-ландша…) від Київського міського голови В. Кличка що ці земельні ділянки (із вказаними кадастровими номерами) дійсно входять до зони охоронюваного ландшафту. Аргумент залізобетонний! Але на думку судді цей документ не є належним доказом … Мовляв Кличко не уповноважений це визначати. Було оголошено нове засідання на 15 серпня.
Особливо вразило відношення судді до Громади, яка прийшла відстояти Екопарк в суді. В минулий раз суддя бачив що людей дуже багато, і в маленькій залі вони ніяк не поміщаються. Суддя зауважив, що ми мали його попередити, щоб в наступний раз засідання проходило в більшій залі. В цей раз людей було ще більше, але зала залишилася та сама. Люди стояли в коридорі …
Окремо хочеться подякувати хлопцям із Національний Корпус Київ, які прийшли до суду підтримати збереження озер і створення Екопарку.