• Phone: (123) 0200 12345
  • ecopark.osokorky@gmail.com

Подано клопотання в Київську міську раду та Київському міському голові

December 07, 2017

07 грудня 2017 року Громадською організацією «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» подано клопотання в Київську міську раду та Київському міському голові про ініціювання прийняття рішення щодо забезпечення реалізації електронної петиції № 713 від 18 листопада 2015 року «Ландшафтний природний парк замість забудови південних Осокорків».

В цьому клопотанні ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» просить Київську міську раду та Київського міського голову вжити необхідних заходів для захисту прав громади в частині реалізації її волі щодо зупинення варварської забудови болотистих територій давніх заливних лугів на південь від житлового масиву Осокорки та виступити суб’єктом подання проекту рішення Київської міської ради про розірвання в односторонньому порядку та з ініціативи Київської міської ради договорів оренди землі, укладених з ТОВ «Контактбудсервіс» на підставі рішення Київської міської ради № 774/3349 від 14 липня 2005 року.

Зокрема в клопотанні наведено детальний перелік порушень договорів оренди земельних ділянок з боку ТОВ «Контактбудсервіс», що є підставою для їх розірвання.

Також цим документом ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» інформує органи місцевої влади про подання клопотання до Прокуратури міста Києва про представлення інтересів держави та територіальної громади міста Києва в суді в порядку частини 3 статті 23 Закону України «Про прокуратуру».

Вчергове звертаємось до усіх мешканців Києва з проханням підтримувати своєю безпосередньою участю усі анонсовані акції та збори, метою яких є зупинення будівельних робіт та створення ландшафтного природного парку на південних Осокорках. Масова підтримка є базовою запорукою успіху у відстоюванні суспільних та громадських інтересів.

З текстом клопотання можна ознайомитися за посиланням.